Målare till din bostadsrättsförening

Över tid slits färgen på fastigheter, både på insidan och på utsidan. För en BRF handlar det bland annat om trapphus, lägenheter och olika gemensamma utrymmen. Då kan det vara guld värt att anlita en skicklig och kompetent målare. Vi på Palmkvist Måleri i Malmö har lång erfarenhet av att hjälpa BRF:er, stora som små. Inför varje uppdrag ser vi till att noggrant gå igenom alla krav och önskemål. Något som genomsyrar allt vårt arbete är att du som kund ska bli så nöjd som möjligt.

Målare på en bostadsrättsförening

Målare till BRF för alla typer av arbeten

Våra erfarna målare kan hantera alla typer av ytor och underlag. Stort yrkeskunnande är en förutsättning för att bland annat välja rätt produkter och göra rätt förberedelser. Du kan också få rådgivning angående färgsättningen. Det gör att din bostadsrättsförening kan räkna med att det utförda måleriarbetet håller hög kvalitet. Palmkvist Måleri lämnar även en nöjd-kund-garanti som ger ytterligare trygghet.

En annan god anledning att välja Palmkvist Måleri till din BRF är att vi tänker på miljön. Vi använder oss av miljöanpassade produkter, samt förstår vikten av att arbeta effektivt och orsaka så få störningar som möjligt på arbetsplatsen. Vi tar inte några genvägar och ser till att du får valuta för pengarna när du anlitar oss för måleri.